h1

Finally a Divaduet ;)

januari 25, 2007

Zangeressen Beyoncé en Shakira hebben samen een duet opgenomen. ‘Beautiful liar’ gaat over twee vrouwen die verleid worden door dezelfde man. In plaats van te ruziën, dumpen ze de man en worden ze goede vriendinnen. Het liedje zal op de vernieuwde versie van Beyoncé’s album ‘B-day’ komen te staan.

De 25-jarige ex-voorvrouw van Destiny’s Child en de Colombiaanse Shakira, die in 2002 doorbrak met ‘Whenever wherever’, bleken goed te kunnen opschieten met elkaar. Beyoncé vertelde tijdens een interview met muziekzender MTV dat ze heeft genoten van elke minuut die ze met Shakira doorbracht. “Ik was altijd al weg van haar en wilde graag met haar werken. Dit liedje was daarvoor perfect.”

Beyoncé blijkt nochtans een drukbezette vrouw te zijn. Ze maakt een nieuwe versie voor de ‘Deja vu’-clip én start in april een nieuwe wereldtournee. Ze stelde haar band volledig samen uit vrouwen. “Ik ben verliefd op optreden”, vertelt Beyoncé. “Ik vind het heerlijk om op tournee te gaan en de fans te zien die ik inmiddels al bijna tien jaar heb.”

beyonce-and-shakira.jpg

SUPER

Advertenties

One comment

  1. uhuGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: